Jelenlegi hely

Óvoda felújítás

Az adósságkonszolidációban részt nem vett települési önkormányzatok fejlesztési támogatásáról szóló 10/2014. (II. 19.) BM rendelet alapján kiírt pályázaton Községünk helyi önkormányzati fejlesztésekhez nyert. A vissza nem térítendő állami támogatásból közel 40 millió forintot fordítottunk az óvoda felújítására. A felújítás során cserére kerültek az épület nyílászárói, továbbá megújultak az épület csoportszobái, vizesblokkjai, villamos hálózata.

Önkormányzatunk meghívásos közbeszerzési eljárás keretében választotta ki a kivitelezőt. A közbeszerzési eljárás során a döntőbizottság döntése alapján a helyi Zele-Bau Kft.-vel kötöttünk kivitelezési szerződést.

A munkaterület átadása 2014. augusztus 1-én megtörtént.

Az épület valamennyi külső nyílászárója ki lett cserélve, melynek köszönhetően az épület fűtési költségei csökkentek. Megújultak a csoportszobák burkolatai és teljes körű festésre is sor került. A vizesblokkokban valamennyi burkolat, cső, szerelvény és szaniter eszköz fel lett újítva. A villamos hálózat felújítása során ellenőrizve, illetve modernizálva lett az épület teljes villamos vezetékhálózata. Cserére kerültek a régi, elavult, nagy fogyasztású világítótestek, továbbá a világítási és erőátviteli szerelvények (kapcsolók, konnektorok).

 

Képek

 

magyar